GotlandsRåttan

Click here to edit subtitle

Blog

Ratmeeting!

Posted by [email protected] on September 30, 2013 at 4:50 PM

Hej på er alla!

Hua vad hösten har börjat mena allvar nu med kyla och oväder. Då gäller det att ge de små råttisarna lite extra bäddmatrial i burarna.Jag brukar ta gamla handukar eller så klipper jag sönder bitar av fleecefiltar som råttisarna kan boa med så de har det varmt och gott!

Nu har vi äntligen bokat vår första träff för Gotlandsråttans medlemmar.Det skall bli så roligt att träffa er!:)

Så den 27/10 kl.15.00 så träffas vi på Irisdalsgatan 41, en trappa upp längst ner i loftgången.Det står en stor kabelvinda utanför dörren.Ser ni den så vet ni att ni kommit rätt! 

Vi fikar tillsammans och umgås och så har vi tagit fram temat råttaktivering som vi alla kan reflektera lite över. Vi tänkte att det kan ju vara trevligt att ha ett tema att utgå ifrån så kan ju alla som kommer ta med egna ideer som man kan dela med de andra.

Men viktigast är att vi träffas och har trevligt!

Anmäl er till Mezzanina eller till Lena-Ulrica på Facebook eller till våran hemsida här om ni är nytillkommna råttintresserade!


Månadens råtta i Oktober är fina lilla Charlie som bor hos Jessica och Oliver Weström.Så här berättar Jessica och Oliver om Charlie:

Charlie är en söt, gullig tjej. Hon gillar att bli "kelad" med, även i buren. Hon älskar choklad. Hon tycker om att få resterna av våran hem odlade majs.

Ha det gott nu!/ Mezzzanina

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments